Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Witam! To moj pierwszy post na oprogramowaniu :) Mam pytanko czy mozna wywalic z system32 taki katalog dllcache,bo jak go przenioslem to nic sie nie dzialo,koles skasowal i mowi,ze tez mu wszystko dziala a to ma 300 mb. Aha co to sa pliki : Thumbs,mozna je usowac? Kiedzs w chipie cyztalem,ye y windowsa moyna uszunac jakis katalog co duyo yajmuje i wsyzsstko bedyie poprawnie dyialac,ale nie pamietam co to Pomoycie. Pozdrawiam Aha system to XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja sądze, że to jest taki standardowy backup systemu, jesli np. zabraknie nie wiadomo czemu jakiegoś pliczku to sys go przywraca właśnie z tego katalogu... czy warto go zachować, czy usuwać... nie potrafie na to odpowiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Juz usunalem,sa to pliki zapasowe.. Jezeli sys cos bedzie potrzebowal to wystarczy wtedy wsadzic plytke.. Jestem o 400 mb do przodu :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Dllcache w winXP można spokojnie wywalić (ok. 300MB zysku). Pliki te są przydatne tylko wtedy kiedy chcesz użyć funkcji "przywróć sterownik" (Rollback driver). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Usuwaj!!!! Tylko tracisz prawie 400mb miejsca. Ja już od miesiąca tego nie mam i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...