S.W.A.T Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Poszukuje jakiegos dobrego i cichego (oczywiscie w miare taniego ;] ) chlodzenia dla GF6600GT GALAXY na AGP. GF6600GT galaxy Nie wiem czy kupowac jakis cooler pentagramu (miedz-alu) czy moze dozbierac i kupić cos pasywnego od ZALMANA? Prosze zobaczyc, ze na tym galaxy jest duzy radiator! Moze: Thermaltake Fanless VGA Zalman ZM80D-HP Pzdr. S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zalman ZM80D-HP nie wchodzi z tego co wiem na zadno 6600, thermaltake to badziew.. ehm zostaje VM102 Aerocoola no i pentagramy XC i zalman VF 700 :) Sam mam zalmana i jestem bardzo zadowolony - szczegolnie z pracy wentyla bo jest bardzo dobrze wywazony - jak nim poruszac to prawie nie czuc oporu, a na procku mam pentka i tu juz z tym jest gorzej i bynajmniej nie jest to wina kurzu bo regularnie przeczyszczam wszystkie wentyle razem z łozyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 szkoda, ze nic nie ma... zalman cooler odpada bo drogi :P chyba wezme pentagram alu + miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nie da sie zamontowac jakiegos Silencera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nie da sie zamontowac jakiegos Silencera ?pewnie ze sie da ale zalman lub pentagram wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) pewnie ze sie da ale zalman lub pentagram wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem...a jaki dokladnie model? bo szukam i nigdzie w specyfkach nie ma modelu Silencera dla GF6600GT AGP ??? Edytowane 9 Listopada 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Freezone Xc-80 alcu/cu jesli chodzi o pentagrama, zalman serii 700 (pentagram sie na nim wzoruje) ale bedzie sporo drozszy - wszystko zalezy od kasy Edytowane 9 Listopada 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A tam sporo drozszy - tak pi razy oko to jakies 15-20 zl -> dla jednych duzo dla drugich to malo.. ale to jest tak troche jak z samochodami - placiz za prestiz marki i niezawodnosc oraz jakosc wykonania jak w mercedesie a nie zadowalasz sie plastikowatym drewnem w tanszych konstrukcjach - tu nie ma kompromisow ZALMAN jest jak dobry merol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ok kupuje pentagram al-cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 napewno da sobie rade ja mam wersje cu i na 7v daje sobie rade z moja kartą bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...