VEDAMGO Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam, udalo sie komus zainstalowac sterowniki do modemu Sagem na dystrybucji Debian Sarge?? Przejzalem kilka instrukcji, niestety zadna nie dziala. Dopiero zaczynam zabawe z Linuxem. Prosze o wskazowki. Zeby nie zakladac nowego tematu jeszcze jeden problem: nie udalo mi sie zainstalowac sterownikow do karty ATI Radeon 9600Pro, teraz pracuje na opcji 'vesa'. Jakby ktos wiedzial jak to zrobic to prosze o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Ale co nie działa??? Jak k...a mamy Ci pomóc, jak nie napisałeś jakie błędy Ci się pojawiają??? Po głębszym oddechu ;-) Nikt od Ciebie nie wymaga jakiejś kosmicznej wiedzy, ale jak się zadaje pytanie, to trzeba podać jakieś konkrety a nie tylko napisać, że nie działa. Spora rzesza ludzi znających się na rzeczy po prostu oleje takiego posta, w którym nie ma konkretów. Edytowane 30 Października 2005 przez bigfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 bigfan co ty od niego chcesz? przeciez to jasne ze musisz sam wywrozyc z fusow BO JEMU NIE DZIALA :mur: co do pytania: standardowo http://neopluslinyx.prv.pl http://neostrada.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam, udalo sie komus zainstalowac sterowniki do modemu Sagem na dystrybucji Debian Sarge?? Przejzalem kilka instrukcji, niestety zadna nie dziala. Dopiero zaczynam zabawe z Linuxem. Prosze o wskazowki. Zeby nie zakladac nowego tematu jeszcze jeden problem: nie udalo mi sie zainstalowac sterownikow do karty ATI Radeon 9600Pro, teraz pracuje na opcji 'vesa'. Jakby ktos wiedzial jak to zrobic to prosze o info. 1726641[/snapback] jak nie działa? co nie działa? jakie są objawy ze nei działa? .... podaj wiecej szczegołów <_< co do sterów to i tak niewiele Ci dadzą (imo oczywiście), ale co jest pewne to stery ATI pod [brzydkie określenie na linuksa]a niestety są marne, chyba ze ostatnio sie poprawili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Powiem Ci, że wszystko jest do zrobienia. To nieprawda, że stery są złe, że to trudne albo że sie nie da. Da się - sam instalowałem tą kartę oraz modem na Slackware. Wystarczy POSZUKAĆ i zacząć polegać na własnej głowie. MYŚLEĆ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linuptaq Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Mi dziala , bez zadnych problemow, imo szybciej i zgrabniej sie instaluje ta neostrade niz pod windowsem :) ,radka 9550 tez mam ladnie zrobionego...wiec niewiem w czym masz problem, napisz wiecej szczegolow ew google.com :) do radka sciagnij ze strony ati stery 0 wyklikasz je a potem pod konsolka napisz to o co cie prosza czyli (chyba) fglrxconfig :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...