sciekus Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 W jaki sposób podłączyć telewizor do gniazda VGA, posiadam notebook z tym wyjściem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jak na mnie to opcji nie ma. Mozesz sobie jedynie tv podlaczyc do laptoka przez svideo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Musisz dobrze poszukać na innych forach albo na googlach. Na 100% procent o tym czytałem. Kiedyś nawet kolega przyniósł do mnie takie gotowe fabrycznie wykonane urządzonko, które mieści się we wtyczce D-SUB. Parę elementów i musi działać. Wystarczy trochę umiejętności albo pomoc elektronika i twój problem będzie rozwiązany. EDIT: TU przykładowe chociaż drogie potwierdzenie moich słów. Z tego co pamiętam samodzielne wykonanie konwertera nie przekracza 50 zł. Dokopałem się jeszcze do czegoś takiego : ''W Chip'ie 9/2002 na stronie 164 jest artukuł "TV dla każdego" tam jest pokazane jak zrobić taki kabelek, więc jak masz jakieś dojście do starych Chip'ów, to życzę przyjemnej leORT: ORT: ORT: ktury.'' Sam to kiedyś widziałem, więc tam proponuję szukać :) Edytowane 31 Października 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 na allegro sa takie przejsciowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Faktycznie są na allegro. Zerknij TU lub TU . Tym razem ceny dużo bardziej atrakcyjne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sciekus Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Dzięki wszystkim za odpowiedź :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...