Fiflakowski Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam mam pytanie chce kupic karte graficzną i waham się pomiędzy : LEADTEK GeForce 7800GT 256MB DDR3/256b TV/DV/VI PCI-E EXtreme - http://www.isklep.net/index.php?main_page=...roducts_id=6077 i tą kartą Xpower GeForce 7800GTX 256 MB 256 bit http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=7281&idk=4 Co sądzicie ? którą lepiej kupić ? Kusi mnie ten Xpower bo to w końcu GTX i 24 potoki ale co to za firma czy warto tym się zainteresować ? cena jest niższa niż pozostałych GTX . Z drugiej strony porządny Leadtek Extreme Proszę o wasze sugestie.Pozdrawiam forumowiczów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ten Xpower to najzwyklejszy model, ma nawet chłodzenie jak większość konkurentów. Ja bym wziął XPowera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nom, moze jakoscia wykonania i OC na pewno odbiega od pozostalych GTX, ale przeciez tejkarty to nhikt chyba nie bedzie krecil pzrez najblizsze 2 lata;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dokładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jesli karta wyglada naprawde jak na zdjeciu to akurat w tym wypadku mozna sie skusic, bo to najzwyklejszy, referencyjny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Nie wiem czy ktos zauwazył ale .. xPower Leadtek Na stronie producenta nic nie pisze o serii 7 ... Ja bym bral Leadteka albo Asusa ew jakiegos Gigabyte'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...