Nieobeznany Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 podkręciłem swojego radka 250/400@300/472 i mam pytanko na pamięciach nie mam żadnego chłodzenia i na standardzie były gorące a po podkręceniu nie sprawdzałem i czy istnieje możliwość że pamięci się spalą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Yhy A sypie sie cos w grafice?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 działa stabilnie tylko się boje o te pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 To lepiej go odkręć, a jak kupisz radiatorki to wtedy... Mój brat miał 9000pro itak samo zrobił i wszystko było OK, zadnych artów, a raz włączył kompa i konieć arty na maxa... (Tydzień dzaiałało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...