solmyr Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam! Mam problem ze swoim forum Założyłem je sobie na www.forumup.com Jest to darmowy serew, ale wyłączona jest opcja backupu danych. Po pewnym czasie przestało mi to wystarczać i postanowiłem przenieść swoje forum na prywatny serwer kolegi ale nie wiem jak sie zabrać do przeniesienia forum, tak aby nie stracic zawartości. Problem jest właśnie w tym, ze forumup.com nie robi backupów czy są jakieś programy które mogą zgrać całe forum (skopiować?) Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Z mysql'a na przykład poprzez phpmyadmina. Albo po prostu zalogować się do bazy i zrzucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Z mysql'a na przykład poprzez phpmyadmina. Albo po prostu zalogować się do bazy i zrzucić. 1730441[/snapback] Heh dzięki zaraz jak wróce z cmentarzy:) biore się za czytanie i do dzieła! Dzięki za wskazówkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...