Slow Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jak w temacie. Czy jest mozliwosc podlaczenia zewnetrznego panelu - link do tej karty? Tak aby miec wyjscie na sluchawki + wejscie na mikrofon. Przegladam manual ale nie wiele w nim pisze o pinach na karcie. Czy ktos sie spotakal z tym zagadnieniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Kilka postow nizej jest ten temat - lepiej, zeby wypowiedzi byly w jednym z nich - inaczej bedzie zamieszanie i chaos ;) Sam czekam na taka odpowiedz - podlaczenie front panelu do Audigy2 ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jak w temacie. Czy jest mozliwosc podlaczenia zewnetrznego panelu - 1729576[/snapback] Ja kupiłem za 40zł panel microstar MS4011 : http://www.friend.za.pl/panel.JPG i po niewielkich przerobkach podłączyłem bez problemu do Audygy2 nawet FW spasowało. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja kupiłem za 40zł panel microstar MS4011 : 1733239[/snapback] A mozesz dokladniej napisac jak opisane byly kabelki, jak podlaczyles do karty i moze zapodac zdjecia ?? Bardzo by to ulatwilo, bo w sumie napisales ze sie udalo, ale nie napisaels jak sie udalo to zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...