Sałata Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam Niedawno przeinstalowałem panda platinum na titanium i wywaliło mi serwer FTP ServU-FTP. Wcześniej wszystko chodziło normalnie, a nowa panda stwierdziła że jest to jakiś hakerski robak i nie dość że nie da się ożywić tego już zainstalowanego to nie da się zainstalować jeszcze raz, bo to podobno jakieś hakerskie nasienie. W starej pandzie można zdaje się było jakoś wykluczyć pliki ze skanowania, ale nie jestem pewny. Dlatego pytam czy ktoś spotkał się już z tym problemem i wie jak temu zaradzić, bo jakoś wydaje mi się, że z innym serwerem może być podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 usunac pande i zainstalowac cos bardziej sensownego... byla kupa tematow jaki antyvir najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...