BLANTMEN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Słyszeliście nowy album zespołu System Of A Down - Steal That Album??? ZAJEBISTY :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 chop suey i aerials moglem nawet posluchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 dla mnie to dzieciaki. razem z linkin park i innymi gejami. madball, agnostic front, warzone, czy nawet biohazard albo downset to co innego. Ci teraz maja w glowie tyle co w [gluteus maximus]. Muzyka dla leniwych nastolatkow z kalifornii, albozbuntowanych lasek, ktorym umarl Kurt i nie maja idola. Sorki, jesli ktos mysli inaczej, dla mnie to dziecinada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 chop suey i aerials moglem nawet posluchac Te utwory były na starej płycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 chop suey i aerials moglem nawet posluchac Te utwory były na starej płycie :) wiem ale nie jestem fanem SOAD wiec jezeli cos mi wpadnie to moge nawet posluchac ale jakos z wlasnej inicjatywy juz nie szukam zadnych piosenek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jasne :) Mam już od listopada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jasne :) Mam już od listopada :) w co niektórych miejscach była już pod koniec września i nazywała sie wtedy Toxicity 2 ;) p.s - Steal THIS album p.s 2 - Mr.Jack wymiata równo razem z Roulette ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 w co niektórych miejscach była już pod koniec września i nazywała sie wtedy Toxicity 2 ;) p.s 2 - Mr.Jack wymiata równo razem z Roulette ;) Ale ja mowie o ripie takim oficjalnym :) Ja tam wole Chic 'N' Stew, Innervision, Bubbles, Ego Brain a najbardziej rewelacyjny Streamline :) Przy końcu tego ostatniego utworu mam normalnie ciarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ale ja mowie o ripie takim oficjalnym :) Ja tam wole Chic 'N' Stew, Innervision, Bubbles, Ego Brain a najbardziej rewelacyjny Streamline :) Przy końcu tego ostatniego utworu mam normalnie ciarki :) 1 album i tak roxx p.s to jest Maynard Keenan na awatarze ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 1 album i tak roxxA mi sie wlasnie ostatni najbardziej podoba :) p.s to jest Maynard Keenan na awatarze ?? ;)Przeca to Serj Tankian :D Ide chyba do wyra... pieprzona grypa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 dla mnie to dzieciaki. razem z linkin park i innymi gejami. madball, agnostic front, warzone, czy nawet biohazard albo downset to co innego. Ci teraz maja w glowie tyle co w [gluteus maximus]. Muzyka dla leniwych nastolatkow z kalifornii, albozbuntowanych lasek, ktorym umarl Kurt i nie maja idola. Sorki, jesli ktos mysli inaczej, dla mnie to dziecinada no to mamy Kube Wojewódzkiego na forum gratuluje wypowiedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...