Ptasior86 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam, mam problem nie moge zainstalowac zadnego 3dmarka na swoim kompie. - System WinXp Sp2. Sciagałem z roznych stron 3dmarka05, 03 i zawsze wywala jakis katasrofalny błada,albo ,ze plik uszkoszodny. Moze znacie jakiegos linika do dobrej instalki 3dmarka05 albo 03? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Futuremark/Downloads i ciagnij z MajorGeek.com. Moze cos masz z ramem/prockiem ze ci chrzani archiwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasior86 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 sciaglem z oklo 4 server rozniez Major greeka zawsze mi przy instalacji wawala jakis katastroflany bład? Co mam robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Może system zasmiecony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasior86 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Dopiero stoi od 2 mc poza tym dbam o system. Moze macie jakiego doberego linka do działajcego 3dmraka. Bo czasem mam katastrofalny bład, a czasem uszkodozny plik 3dmark05 exe.. nie wiem czemu. Deframentacja, narzedzie do wyrzucania smieci itp::> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Pierwsze pytanie: Czy cos podkreciles? Bo mnie to wyglada na problemy przy zapisie plikow. RAM, procek, albo siadajacy dysk... Masz jakies bledy przy normalnej pracy w windzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasior86 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Komputer jest świezy, nie podkrecany. W normlanej pracy - word tip - zachowuje sie normlanie w grach tez bez problemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...