Skocz do zawartości
MFrost

Jaki Tuner Tv?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Miałem już do testowania winfasta tv2000 expert. Niestety prawie na wszystkich kanałach miałem poziome pasy. (mam kablówkę UPC, na zwykłym tv obraz jest ok) Zauważyłem również, że przy włączonym tunerze jak włożę płytkę do napędu to słychać trzask, to samo przy wyjmowaniu płytki. Nie wiem czy to była wina egzemplarza tego tunera. Także poradźcie coś. Bo chciałem coś porządnego kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Miałem już do testowania winfasta tv2000 expert. Niestety prawie na wszystkich kanałach miałem poziome pasy. (mam kablówkę UPC, na zwykłym tv obraz jest ok) Zauważyłem również, że przy włączonym tunerze jak włożę płytkę do napędu to słychać trzask, to samo przy wyjmowaniu płytki. Nie wiem czy to była wina egzemplarza tego tunera. Także poradźcie coś. Bo chciałem coś porządnego kupić.

1731299[/snapback]

na tunerze ciezko jest uzyskac obraz jakosciowo porownywalnym z tym na tv... ja mialem pixela, ale zamienilem go na kworlda... w sumie jakosc wyrobu gorsza, ale szybciej kanaly wyszukuje i lepszej jakosci obraz mam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy masz może taką kartę KWorld MpegTV Station Nicam Philips 7134RF-PRO ? Bo się właśnie nad nią zastanawiam. Nie wiem też czy na moim procku to pójdzie (celeron 1200). A jakie ma wyjście do anteny FM, czy takie udziwnione jak w starych Averach, czy standardowe? Mógłbyś coś więcej o tej karcie napisać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi