JuLeK Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać linka do jakiegoś opisu jak z V-modować Radeonka 9000 Gigabyte, pleassse... Jestem na modemie (i to kiepskim) więc sam nie mam niestety szans nic znaleść :? :( PS. Mordercy--> Jak otrzymam odpowiedź możecie skasować ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 musialbys znalezc po prostu katalog czesci i wpisac tam nazwe swojego kontrolera, w google pierwsze 3 linki to konkrety i potem po prostu podpatrzec na karte i zmodyfikowac rezystory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 musialbys znalezc po prostu katalog czesci i wpisac tam nazwe swojego kontrolera, w google pierwsze 3 linki to konkrety i potem po prostu podpatrzec na karte i zmodyfikowac rezystory OK, najbardziej przypominającą kontroler napięcia na karcie rzeczą jest u mnie układzik o nazwie IRU3037CS212... Znalazłem o nim to lecz niestety moja znajomość angielskiego jak i elektroniki nie pozwala mi na zrozumienie tego data shitu. Mam więc wielką prośbę- niech mi ktoś na podsawie tego wytłumaczy który gdzie i jakie rezystorek dodać żeby podnieść napięcie o jakieś 0.2 - 0.4 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Plizzzzz, bardzo mi na tym zależy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Dzięki za pomoc :evil: :? Na GPu se jooz sam znalazłem, tylko jeszcze niewiem jak zrobić na pamięci. Kontroler napięcia na pamiątki mam AMP3055L, błagam - HELP- całą kase na rachunek tel. wydam :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać linka do jakiegoś opisu jak z V-modować Radeonka 9000 Gigabyte, pleassse... Jestem na modemie (i to kiepskim) więc sam nie mam niestety szans nic znaleść :? :( PS. Mordercy--> Jak otrzymam odpowiedź możecie skasować ten temat. A jesteś pewien że warto??? Bo coś mi sięobiło o uszy że z tymi radkami 9000 (tylko tymi bez pro)jest coś spartolone i kręcenie nie daje żadnych efektów. I nawet zmiana biosa tu nic nie pomaga... Jesli się mylę to mnie popraw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać linka do jakiegoś opisu jak z V-modować Radeonka 9000 Gigabyte, pleassse... Jestem na modemie (i to kiepskim) więc sam nie mam niestety szans nic znaleść :? :( PS. Mordercy--> Jak otrzymam odpowiedź możecie skasować ten temat. A jesteś pewien że warto??? Bo coś mi sięobiło o uszy że z tymi radkami 9000 (tylko tymi bez pro)jest coś spartolone i kręcenie nie daje żadnych efektów. I nawet zmiana biosa tu nic nie pomaga... Jesli się mylę to mnie popraw Dla JuLKa żadna różnica czy daje czy nie, znam go osobiście, i wiem że on i tak tego vmoda zrobi :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać linka do jakiegoś opisu jak z V-modować Radeonka 9000 Gigabyte, pleassse... Jestem na modemie (i to kiepskim) więc sam nie mam niestety szans nic znaleść :? :( PS. Mordercy--> Jak otrzymam odpowiedź możecie skasować ten temat. A jesteś pewien że warto??? Bo coś mi sięobiło o uszy że z tymi radkami 9000 (tylko tymi bez pro)jest coś spartolone i kręcenie nie daje żadnych efektów. I nawet zmiana biosa tu nic nie pomaga... Jesli się mylę to mnie popraw Hemm, ja nie zauważyłem nic podobnego. Bez kręcenia mam 5k 3DM a po OC 250@320 200@250 mam ~5,7K :) Bios wczoraj flashowałem, zresztą te wyniki są na starym. Chyba jedna się mylish.. :P Pomyliło Ci się z radkami 9500/9700 - one tak mają. A o tym regulatorku znalazłem tego datashita Tylko oczywiście nie qmam o co w nim biega :P Pomoże ktoś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać linka do jakiegoś opisu jak z V-modować Radeonka 9000 Gigabyte, pleassse... Jestem na modemie (i to kiepskim) więc sam nie mam niestety szans nic znaleść :? :( PS. Mordercy--> Jak otrzymam odpowiedź możecie skasować ten temat. A jesteś pewien że warto??? Bo coś mi sięobiło o uszy że z tymi radkami 9000 (tylko tymi bez pro)jest coś spartolone i kręcenie nie daje żadnych efektów. I nawet zmiana biosa tu nic nie pomaga... Jesli się mylę to mnie popraw Dla JuLKa żadna różnica czy daje czy nie, znam go osobiście, i wiem że on i tak tego vmoda zrobi :)). Heh, znasz mnie...- Aż za dobrze :o :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Hemm, ja nie zauważyłem nic podobnego. Bez kręcenia mam 5k 3DM a po OC 250@320 200@250 mam ~5,7K :) Bios wczoraj flashowałem, zresztą te wyniki są na starym. Chyba jedna się mylish.. :P Pomyliło Ci się z radkami 9500/9700 - one tak mają. A o tym regulatorku znalazłem tego datashita Tylko oczywiście nie qmam o co w nim biega :P Pomoże ktoś.... Chyba jednak nei do końca mi się pomyliło (oczywiście jest tego więcej): http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15229 Może po prostu miałeś szczeście i twój działa normalnie (znaczy normalnei siępodkręca z efektami :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam pytanie jaka jest róznica wydajnościowa między radeonem 8500LE a 9000pro?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...