Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję zakup tego telefonu. Jak do tej pory widzę same zalety, oprócz Bluetotha (czyli jego braku :P), ale to mogę przeboleć. Cena około 400 złotych, a telefon ma UMTS, więc jestem ciut w szoku. Co o powiecie o tej Motorolce? Jakieś rażące wady, itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tę motkę i muszę powiedzieć, że to świetny telefon. A co do wad to: trochę utrudnione wgrywanie gier, bardzo utrudnione wgrywanie skinów, gabaryty (ale i tak design moim zdaniem bierze górę, a poza tym to po tygodniu zapomnisz o wielkości i wadze i tylko Ci się przypomni jak któryś ze znajomków krzyknie: uoooooo jaka cegłaaaaaa) Dwa razy nie włączył mi się budzik, ale teraz wszystko w porządku więc na to już nie narzekam). Dzwonki mogły by być trochę głośniejsze ale tym się nie zrażaj bo i tak wszysktie dzisiejsze komóry tak mają(a niektóre ciszej jeszcze (Nokia 6020). Obudowa trochę trzeszczy, szczególnie nad klawiszami po boku( ale tylko jak tam specjalnie przyciśniesz). Między baterią a klapką musisz włożyć kawałek papieru bo jak nie to będzie troszkę klapka latać (tak jest w większości egzemplarzy).

Mimo tych braków ten telefon jest najlepszy w swojej cenie (można jeszcze brać po uwagę K/F 500/508i ale ten ma 9 mega pamięci bez obsługi kart pamięci, a z zalet można ustawić w nim zdjęcia 1280x768, ale to jest wartość interpolowana).

Ja jestem w stu procentach zadowolony...

Aha co do ścierania lakieru to nie zauważyłem takich objawów u siebie, a mam ten telefon dobre 3 miesiące.

Edytowane przez Piterro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi