Hittman Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mój komp widzi Ipod'a(20gb), ale nie moge nic z nim zrobić, np. w Itunes. Próbowałem juz zrobic z nim reset i takie tam, ale nic. Po zainstalowaniu, rozpoznaje go winda, ale w Itunes sie nie pojawia, natomiast pojawia się komunikat ''Określona operacja We/Wy na Device\Harddisk1\DR3 nie została zakończona przed limitem czasu'. A kiedy podłączam go bez uruchamiania Itunes(powien sie po prostu ładować) wyłącza sie ładaowanie baterii po 1-2minutach. Próbowałem na innych komputerach i wszystko było ok. Tak więc to musi być wina mojego usb, chyba. Używam Usb 2.0 na płycie msi kt333. Słyszałem że stare usb hibernują się automatycznie dla oszczędzania energii, byc może to jest u mnie... Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Próbowałeś różnych portów USB u siebie sprawdzać? I jeśli podpinasz do portów z przodu komputera, to spróbuj też z tyłu, bo czasami te dodatkowo podpinane dają mniejszy prąd urządzeniom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hittman Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 tak, próbowałem wszystkie porty. Może po prostu kupić nowe USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jaki masz system i czy zainstalowałeś sterowniki do usb 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hittman Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Xp z Sp2, zainstalowalem sterowniki(i od Msi i windowsowskie, ani jedne ani drugie nic nie zmieniły) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...