szatanio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mam takie problemy z kompem kuzyna, z XP SP2 Home Oem: Oto moje problemy 1. Nie chce instalować gier, cały czas wyskakują errory 2. Nie można zainstalować żadnego programu pobranego z neta 3. Windows nie pobiera całych plików tylko ich fragmenty, a pokazuje, że całe 4. Nie chce dać zainstalować nowszych sterowników niż są. Wydaje mi, a raczej jestem pewny, że to wina jego windowsa, bo zainstalowałem mu na pare dni na próbę mojego XP SP2 Professional BOX. I wiecie co: wszystko przeszło jak ręką odjął!!! Windows pokazuje takie errory: 1. "błąd systemu win32" 2. "error windows nt" Pracuje na nim jako główny administrator Teraz takie pytania: 1. Co mogę zrobić z tym homem by działał dobrze??? 2. Czy jest możliwość reklamacji windowsa??? Konfing kuzyna: Athlon64 2800+ Asus K8NE Delux 2x256 Hynix D43 Leadtek 6600 128MB WD Caviar SATA 80 GB DVDrw NEC Modecom GTF 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 przeskanuj anty wirem , sprawdz czy nei ma trojanow pozniej sprawdz pamiec jak ok to zostaje format ... szybka pilka i za 2 h masz czysciutki systemik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 To na pewno nie jest wir, ani trojan. Skanowałem dwoma Antywirusami: Kaspersky 5 Personal i MKS 2005, one nic nie wykryły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a u siebie zainstalowałeś? po jakim czasie sie pojawiaja błędy? po wejsciu do netu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mem test !! goldmemory.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a u siebie zainstalowałeś? po jakim czasie sie pojawiaja błędy? po wejsciu do netu ? Instalowałem go 2 razy na moim drugim kompie z sygnaturki. Za Pierwszym razem był podłączony do inetnetu. Na kompie zainstalowany Kaspersy AntiVirus 5. Chodził poprawnie do drugiego przeinstalowania sterowników do karty graficznej i dźwiękowej. W w obu przypadkach nie chciał zainstalować nowych sterów. Myślałem, że może tak szybko złapałem jakiegoś trojana. Zrobiłem skan kasperskym i mks 2005. Nic nie wykryły!!!Drugim rzem nie podłączyłem go do neta i było to samo!!! Mem test !! goldmemory.............. Testowałem MemTestem86 wer.3.2 i GoldMemory 6.68 i zero błędów. Liczyłem 2 razy Super PI 16M i 3 razy 32M i nic. Zapuściłem na 6h SP 2004 i też git. Nie bawię się dłużej z tym windowsem i składam reklamację. Jak byk musi być uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...