Spentany Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 hell'o ktore ze starszych modeli dyskow [przedzial 2- 9 GB] byscie polecili? np. z posrod: -seagate -fujitsu -WD thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 mam 20gb fujitsu i niewiele ustepuje bIV. byly tez 10 takie. model mpf3204ah. chodzi na ata66. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Miałem w swoich łapkach wiele Seagate`ów i wiem, że to dobre dyski. Kupowałbym Seagate 6GB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja jak zwykle polece jakiegoś WD Caviara :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja mam do tej pory 2 X 3,2G seagate medalist i nie nazekam, nigdy wiecej quantuma i caviara (jesli chodzi o te male 2-9 gigsa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja jak zwykle polece jakiegoś WD Caviara :).Miałem Caviara i chyba 3,2GB i działał super (sprzedałem go, ale pewnie działa do dziś). W serwerze mam chyba też Caviara, albo Fujitsu i działa od roku non stop bezawaryjnie (a dysk ma pare dobrych lat). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 quantum fireball 3,2 GB - od roku 24/h a ma już 5 latek - no problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 heh czyli co by nie wybrac bedzie ok wiec ok, thz za opinije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 wd 10gb trzyma sie git do dzis ze 3-4lata :] ma jeszcze 0,5gb maxtora starego jak swiat i nadal chodzi ;) oraz segate 1gb dziala 6lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No ja bym polecił albo jakiegoś WD CAVIAR albo BARRACUDA. Seagate duuuuzo lepszy aczkolwiek WD caviar tez ładny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 mam 20gb fujitsu i niewiele ustepuje bIV. byly tez 10 takie. model mpf3204ah. chodzi na ata66. ja szczerze radze nie pakowac sie w fujitsu - padly mi takie trzy pokolei - kaszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 mam 20gb fujitsu i niewiele ustepuje bIV. byly tez 10 takie. model mpf3204ah. chodzi na ata66. ja szczerze radze nie pakowac sie w fujitsu - padly mi takie trzy pokolei - kaszana To masz wyjątkowego pecha, ja mam Fujitsu M1638TAU od 97r. i działa jak nowy. Dlatego polecam właśnie Fujitsu (zwłaszcza te starsze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 powiem tak caviry to przedzial 800mb 20gb sa strasznie awaryjne wiem bo mam pelna szafke w pracy padnietych segate sa bardzo dobre ale nie powalaja predkoscia i kultura pracy (wiedza o czym mowie posiadacze medalista 4,2gb :P) samsungi od 8 gb niczego sobie bo te miejsze sie sypia no i fujitsu tez niezle dzialaja ale jak mialbym wybieac to tylko seagate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...