Body69 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Planuje kupic nowy procek i plte glowna chcialbym wydac na procek i plyte max 1000 (ofk do gier itp ) + jaka grafe na pci-e za 700 zl ?? i moglby ktos podac jakis link do dorego sklepu ?? thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Venice 3000+ OEM [~450 zł] AC Freezer 64 [~70 zł] Epox EP-9NPA+ [~400 zł] Radeon X800GTO 256MB 256-Bit [~770 zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 moze ktos zaproponuje cos innego ??:P jakas inna plyte ?? osobiscie wolalbym cos z abita lub dfi chociarz nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wiedze, że zacząłem zgadzać się z Venice :D... Ten epox jest lepszy od abita (to nie to co słynny NF7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Gdzieś ostatnio widziałem porównanie MoBo na S939 i Epox przegrał tylko z DFI Ultra-D (i wyższymi) oraz Abitem Fatal1ty. Więc to niezła płytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...