kanio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Problem zaczoł sie od samoistnego zrestartowania sie kompa co mi sie nie zdarzylo od zainstalowania SP3 jakies miesiąc.:lol: No i chciałem obejrzec fil a tu sie zacina i nie idzie go ogladać chcę odpalić gra to wyskakuje: "Unable to initialize Direct3D. Please ensure your that machine meets the minimum graphics acceleration specification and retry." :x Prosze o rady jak to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 przeinstaluj direct x. najpierw usun, potem zaloz od nowa. i gdzie na sprzecie takie tematy! SZUKAJ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ale jak usunac tego directx :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 poszukaj direct x remover, dumper, extractor czy cos tam na google. tego sa setki. jakis programik i juz nie ma sladu prosze pierwszy z list na polskim google: http://www.exon.pl/pub/rozne/tools/dxun12.exe http://www.pcnowinki4.hg.pl/dxbuster2.1beta4.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Spróbój Start uruchom i wpisz "dxdiag" i poszukaj o D3D i włącz go! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Spróbój Start uruchom i wpisz "dxdiag" i poszukaj o D3D i włącz go!proste rozwiazania najlepsze :lol: jak nie pojdzie to patrz wyzej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja przeinstalowalem directx i mam w tej chwili directx 8.1 a na jednej ze stron wyczytalem "Po zainstalowaniu DirectX 8.1 nie ma możliwości jego odinstalowania." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 po to sa te programy. oficjalnie jest to nie do ruszenia, ale one daja rade. a dziala Ci juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja przeinstalowalem directx i mam w tej chwili directx 8.1 a na jednej ze stron wyczytalem "Po zainstalowaniu DirectX 8.1 nie ma możliwości jego odinstalowania." windy 9x tez podobno nie mozna odinstalowac ... :) faktycznie softu do deinstalki "besposredniego X" jest mnostwo wystarczy chwile posukac... powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 faktycznie znalazlem ta funkcje byla wlaczona i do tego przeprowadzilem test i wyszlo takie cudo" Wyniki testów Direct3D: Wystąpił błąd w kroku 8 (Tworzenie urządzenia 3W): HRESULT = 0x8007000e (Za mało pamięci) dodam ze mam 256 SDRAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 po reinstalce directx? mozesz miec skopany rejestr windowsa i wtedy juz nic nie pomoze. jak reinstalacja directx nic nie daje to sprobuj z driverami grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 udalo mi sie odinstalowac directx i spowrotem go zainstalowac i dalej wyskakuje ten problem. A co do driverów to tez zainstalowalem najnowsze. I nie wiem co mam dalej robic chyba pozostaje tylko format. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja tak skonczylem. nie dzialalo dx i karty dzwiekowe (2), grafika kiedy chciala. to przez rejestr, trzeba robic backup czasem. jak masz winme albo xp, to mozesz sprobowac odzyskiwanie systemu, ale to pewnie niewiele da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 WINDOWS WINDOWS RULEZZZZZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 WINDOWS WINDOWS RULEZZZZZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja bym spatchowal to do Windows + lame = :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...