860lacov Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam! Mam pewien dylemat, mianowicie kiedy skanuje system nod'em wyświeta mi pod koniec 54000 przeskanowanych plików(w ustawieniahc włączyłem do skanowania wszystko co się da). Bitdefender wyświetla mi 250000 Dlaczego tak może się dziać? Który z tych dwóch programów polecacie? Dodam tylko że nod zajmuje mi ok 15 mb pamieci, a BD ok 25mb. Czy to dużo? Proszę o pomoc Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 1. Czy korzystasz z wersji najnowszej ? 2.5.25 ? 2. Czy skanujesz wybierając opcję dyski lokalne, czy opcję dogłębna analiza ? 3. Czy w ustawieniach - Obiekty do sprawdzania masz zaznaczone wszystkie zbiory ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 1. Nie, używam jakiejś starszej wersji 2. Wybrałem dyski lokalne 3. Wszystkie zbiory, wewnątrz archiwów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Po pierwsze zainstalują najnowszą wersję, a po drugie skanuj wybierając opcję dogłębna analiza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...