xslimakx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...threadid=115166 przeczytajcie i powiedzcie co mozecie mi o tym powiedziec??? Mam chu... plyte glowna wiec tuning slaby ale P4 2,4 (18x133) poszedl mi na 2,5 (18x144) i byl stabilny 3D Mark przeszedl pozniej na 146x18 czyli na 2,6 i winda xp zaczela sie ladowac i komp zwisl :cry: teraz chodzi na serii czyli 18x133 i jest ok plyta moze obsluzyc procka do 2,8 napiecia przy przetaktowywaniu nie ruszalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Qrde ten jony Knoxvile ma zajebistego kompa! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Chłodzonka się kłania ! proponuje cośmiedzianego załozyć lub w wodne zainwestować i pojdzie wyzej ! A tym co tam na forum napisali sie nie przejmuje bo jak mi raz tak proc padł to bez problemu na gwrancji mi wyminili ! Teraz od wakacji mam 1,6@2,4 1,6V komp robi jako serw wiec pracuje cały czas i nic mojemu prockowi nie jest ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 niedawno byl watek o padaniu p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Przestańcie się podniecać wyczyn zaczyna się gdy FSB (nie pamięci) przekracza 150 MHz na wiatrakach box'owych lub 166 na WC lub FC. Przejście z 133 na 150 MHz FSB często nie potrzeba podnosić napięcia, przejście z 100 na 150 MHz przy niskin mnożniku to czasami też niewielki wyczyn choć cieszy. Wyczyn to znaczne przekraczanie bezpiecznych barier technologii wykonania. Co z tego, że celka c2.0 ktoś pogoni na 3.0 , a spróbujcie przekraczać stabilnie 3.2GHz bo na tyle technologia pozwala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Sudden Northwood Death Syndrome SZUKAJ !! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ok dzieki za odpowiedzi zadam jeszcze jedno glupie pytanie ;) jak do podpisu wsadzic linka bo mi to nie wychodzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 [ url=www.tweak.pl]Tweak[/url] bez spacji po pierwszym nawiasei kwadratoewym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...