Gość rafifeo Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) posciagalem sobie programy do sprawdzania procesora i otrzymalem: czy mam dobrego proca do podkrecania?? Edytowane 6 Listopada 2005 przez rafifeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 posciagalem sobie programy do sprawdzania procesora i otrzymalem: czy mam dobrego proca do podkrecania?? teoretycznie tak ale jak się będzie kręcił to też zalezy od reszty kompa i Twoich umiejętności :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ten Central Brain ... niezawsze .... pokazuje włąsciwe dane co do Serii proca ... najlepiej wyjąć proca i samemu zobaczyć .. a jak się boisz to zrobić lub niebardzo umiesz ... to nie bierz sięza podkręcanie .. Posiadasz jakiegoś starszego T-Breda który teoretycznie powinien siędobrze kręcić ma jeszce odblokowany mnożnik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 u mnie pokazuje zupełnie inną date produkcji niz realnie...(moze dlatego ze proc jest podkręcony??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...