Uneek Eth Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam... Mam, gram i dodam, że jest ZAJE***** :!: :!: :!: Szacunek dla Węgrów, którzy toto stworzyli. Giera jest spolszczona poprzez dodanie polskich napisów. Głosy są angielskie (org.) i to dobrze... Grafa zwala z nóg... Człowiek czuje się jak w PLANETARIUM... Wybuchy jak z filmów Georga Lucasa... Także polecam... bo warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Nie w moim guście jest ta giera :?. Ale wyglada ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ta gra jest super niedawno przeszedlem kampanie, earth teraz sie wzialem za marsianow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 jest juz nawet polska wersja jak przejdziesz kampanie marsjan powiedz czy rozni sie czyms od ziemskiej , bo pierwsze misje byly prawie takie same a dalej nie chcialo mi sie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Gra rządzi. Już wiele miesięcy nie spędziłem tyle czasu naj jedną grą mecząc się w przechodzenie kolejnych misji. Wie ktoś może czy są w Polsce serwery jakieś aby w multi pograć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Kurde ja chyba w akcie desperacji kupie oryginala (albo zaszantazuje mikolaja ). NIgdzie nie moge tego znalezc. (oprocz DC ale tam NO SLOTS AVAIBLE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 i bardzo dobrze , trzeba wspomagac wydawcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 i bardzo dobrze , trzeba wspomagac wydawcowTak a kto nas wspomoże (a w kraju coraz gorzej z dnia na dzień :evil:) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 bez przesady jak masz taki sprzet jak w podpisie to ciebie chyba nikt nie musi wspomagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 bez przesady jak masz taki sprzet jak w podpisie to ciebie chyba nikt nie musi wspomagac Sprzęt sprzętem a ja obecnie mam kryzys totalny brak kasy (wiecie sprzedaż kopalń itp. :wink: ) , nie! to nie ma się co śmiać sprzęcior rozbudowałem jak był chajc a teraz to totalna [gluteus maximus] :cry: tylko siąść i płakać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dla tej gry byłem zmuszony kupić oryginał, fakt że na spólke ale więcej kaski poszło niż na pirata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A ja dostasłem ją pod choinke ( szlag mnie trafia, że pod Direct X 9.0 się wiesza - restart kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...