klinn Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 :mur: :mur: Mam pytanie!!Mam plyte GA-7N400sl i procek semprona 2800+,jak uzywam procka w 100% to grzeje mi sie max do 73 stopni czy to normalne???????????A wiatrak mam od kompletu od procka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 :mur: :mur: Mam pytanie!!Mam plyte GA-7N400sl i procek semprona 2800+,jak uzywam procka w 100% to grzeje mi sie max do 73 stopni czy to normalne???????????A wiatrak mam od kompletu od procka!!! Na płytach GA to normalka, ponieważ zasysają pomiar z dioty termicznej procesora i CHYBA lekko go zawyżają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 sprawdz organoleptycznie czy zeberka wiatraka sa bartdzo gorace podczas 100% uzycia procesora. zalecam przesmarowanie jeszcze raz procesor pasta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...