Loocasek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam, mam stronę, na której mam dział np. Wiersze, Felietony, Sentencje czy Humor. Chodzi mi o to, by każdy internauta mógł dodać własny tekst na stronę (w każdym dziale) i żeby ten tekst od razu się pojawiał (ewentualnie został mi wysyłany e-mailem i po mojej akceptacji umieszczony na stronie). Coś takiego jest na http://humorki.pl/dodaj_dowcipy.php, tyle że bez systemu komentarzy. Jeżeli wiecie, jaki skrypt może mi pomóc, to byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Nie ten dzial, pozatym polecam Webhelp Forum ;] Edytowane 7 Listopada 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocasek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dzięki. Już wszedłem na Webhelp... ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...