ppawlo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam - jestem tu nowy i mam bardzo ważne pytanie!! Mam Windowsa XP, w sieci znajduje się komputer z Windowsem 95 który udostępnia drukarkę HP Inskjet bodajże 3300. Niestety nie mogę drukować z Windowsa XP po sieci! Sterowniki są ok. Ale nie wiem czy to zła komunikacja win95 z XP?? Prosze o pomoc!! Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zapewne TAK. WINXP może pracować z kompami w siecie od win98 w zwyz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Qrde na cholere napisałeś 2 tematy??? A moze jest gdzies jeszcze 3??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 nie wiem pobaw sie z protokolami bo wiem ze puszczalismy druki z 95 pod XP i dzialalo ! praktycznie i technicznie poprawna wspulpraca zaczyna sie od 98 ale na 95 tez puscisz ale pobaw sie i dasz rade na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...