treter69 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) witam, moj kolega zamierza kupic karte graficzna i ma wlasnie taki dylemat, bedzie Wam barzdo wdzieczny za pomoc :) czy wersja x800gto wyjdzie na AGP? Edytowane 7 Listopada 2005 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 witam, moj kolega zamierza kupic karte graficzna i ma wlasnie taki dylemat, bedzie Wam barzdo wdzieczny za pomoc :) czy wersja x800gto wyjdzie na AGP? x800gt jest lepszy od 6600gt. x800gto na agp juz jest tylko niestety nie w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 x800gt jest lepszy od 6600gt. x800gto na agp juz jest tylko niestety nie w Polsce. jak mylisz - czy do grudnia bedzie juz jej premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 jak mylisz - czy do grudnia bedzie juz jej premiera? No ja mysle, ze powinna byc ale oczywiscie pewnosci nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Premiera byla dawno, tylko w sklepach coś się nie pojawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 dzieki HucK :) tyko jaki zasilacz to pociagnie (rx800 gto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71048456 Super zasilacz, sam mam w jednym z kompów patrz syganturka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71048456 Super zasilacz, sam mam w jednym z kompów patrz syganturka stary ale czy ten zasilacz udzwignie althlona 3200+ i 1gb ramu nie wliczajac dysku i mobo? kolega bedzie chcial kreci karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Bez najmniejszego problemu, zasilacz podpialem sobie na pewien czas do kompa z sygnaturki(athlon64)i smigal pieknie, a ten zestaw to naprawde pradozerny;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...