PawelDK Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) chcialem sie was spytac co myslicie o tej klawiaturze Logitech Media. Wizualnie bardzo mi sie podoba, bardziej niz ultrax flat. ma moze ktos ja albo uzywal ? Edytowane 10 Listopada 2005 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) jaka jest roznica miedzy ta klawiatura pod usb a pod ps/2 ?? co daje port usb ?? prosze o szybka odpowiedz. dzieki ps glownie chodzi mi o to czy w wersji ps/2 blokuja sie klawisze ?? czy nie powinny Edytowane 9 Listopada 2005 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) mam ta klawiature jest bomba ale , jezeli grasz to bedziesz potrzebowal czasu zeby sie przyzwyczaic do rozmieszczenia strzalek , no i mam maly problem z setpointem ktory pare razy przy odpalaniu jakiejs gierki mi sie wysypal . ale mozliwe ze to wina sys-a bo wczesniej mialem inna klawiature z hp tez multimedialna edit: klawisze sie nie blokuja chodza wsymienicie jak dla mnie , ogolnie za ta cene to super produkt Edytowane 14 Listopada 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...