jonzi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Dość nietypowe pytanie, ale nie posiadam instrukcji, a chciałbym wiedzieć, jakiego rozmiaru głośniki są w drzwiach w vw polo z 2002r. (okularnik). Ktoś wie? Szukałem na google, ale się nie doszukałem, podobno jest stronka z bazą danych takich rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 poszukaj albo spytaj na forum.vwgolf.pl w dziale car audio btw. ciężko zdjąć maskownicę i zmierzyć ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 no raczej 13 cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Hymmm a nie 16,5??? Ja w cordobie starszych z 98r mam własnie takie,no chyba ze w polo przez te lata zmniejszyli rozmiar,a jeśli już to zawsze można dać specjalne podkładki do głośników 16cm bo w 13 nie ma co sie bawic nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 poszukaj albo spytaj na forum.vwgolf.pl w dziale car audio btw. ciężko zdjąć maskownicę i zmierzyć ? ;) Z tego co mi się wydaje to trzeba drzwi rozebrać, a w to nie chcę się bawić Hymmm a nie 16,5??? Ja w cordobie starszych z 98r mam własnie takie,no chyba ze w polo przez te lata zmniejszyli rozmiar,a jeśli już to zawsze można dać specjalne podkładki do głośników 16cm bo w 13 nie ma co sie bawic nawet. No właśnie kumpel ze skodą fabią też mówi, że 16,5 a to przecież prawie to samo auto... Czyli dalej nie wiem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Na googlach o tym polo i głosnikach cały czas wyskakują adaptery na 165mm głosniki... Wiec moze w standardzie sa mniejsze? To tylko domysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Do przodu wchodzą 16,5 przez specjalną ramkę adaptacyjną, inne nie wchodzą. Pozdrawiam P.S. Może załatwić Tobie JBL'a w dobrej cenie B) Edytowane 9 Listopada 2005 przez Ar2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Do przodu wchodzą 16,5 przez specjalną ramkę adaptacyjną, inne nie wchodzą. Pozdrawiam P.S. Może załatwić Tobie JBL'a w dobrej cenie B) a te co są oryginalnie to są w takim razie 13? P.S. nie, dzięki:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Słuchaj a nie możesz zdjąć maskownicy i zmierzyć otworu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 no własnie samej maskownicy nie da się zdjąć, trzeba całą tapicerkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Hymmmm bardzo dziwne,to komlikuje sprawę.Ale aż mi sie wierzyć nie chce ze nie da rady,prubowałes cienki srubokrętem podwazyć ją bo moze na zatrzaskach siedzi.Niech sie najlepiej tu wypowie ktoś kto ma takiego vw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Super cienki ten śrubokręt nie był, ale wszedł między tapicerke, a maskownice. Po zrobieniu małego śladu na maskownicy, wycofałem się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Hymmm wiem ze to czasem nie łatwo sie zdejmuje bo ja tez troszek uszkodzilem,ale co tam to jest na samym dole przy nogach wiec nic strasznego moze sprubuj jeszcze raz z wyczuciem tylko koniecznie cienkim srubokrętem bo wtey sie da podwazyc ładnie jesli da sie zdjac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Przecież tam wchodzą 16,5 na dystansach. Wydaje mi się, że już napisałem :P . I nie ma że orginalnie wchodzą 13. Poprostu jest tak rozwiązane, że potrzebne są podkładki i 16,5 to jest to. Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2005 przez Ar2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Przecież tam wchodzą 16,5 na dystansach. Wydaje mi się, że już napisałem :P . I nie ma że orginalnie wchodzą 13. Poprostu jest tak rozwiązane, że potrzebne są podkładki i 16,5 to jest to. Pozdrawiam czyli rozumiem, że te podkładki już tam są?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A tego to już nie wiem :D, wiem że takowe można kupić bez problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A tego to już nie wiem :D, wiem że takowe można kupić bez problemu:) ah no właśnie o to mi chodzi, że jakieś głośniki już tam są i chcę kupić takie same, żeby się nie bawic w dystanse itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Hmmm jeżeli są już głośniki to raczej mają dystanse i wystarczy podmienić głośnik, ale głowy nie dam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...