Skocz do zawartości
jonzi

Głupie Pytanie O...

Rekomendowane odpowiedzi

Dość nietypowe pytanie, ale nie posiadam instrukcji, a chciałbym wiedzieć, jakiego rozmiaru głośniki są w drzwiach w vw polo z 2002r. (okularnik). Ktoś wie? Szukałem na google, ale się nie doszukałem, podobno jest stronka z bazą danych takich rzeczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hymmm a nie 16,5??? Ja w cordobie starszych z 98r mam własnie takie,no chyba ze w polo przez te lata zmniejszyli rozmiar,a jeśli już to zawsze można dać specjalne podkładki do głośników 16cm bo w 13 nie ma co sie bawic nawet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj albo spytaj na forum.vwgolf.pl w dziale car audio

btw. ciężko zdjąć maskownicę i zmierzyć ? ;)

Z tego co mi się wydaje to trzeba drzwi rozebrać, a w to nie chcę się bawić

Hymmm a nie 16,5??? Ja w cordobie starszych z 98r mam własnie takie,no chyba ze w polo przez te lata zmniejszyli rozmiar,a jeśli już to zawsze można dać specjalne podkładki do głośników 16cm bo w 13 nie ma co sie bawic nawet.

No właśnie kumpel ze skodą fabią też mówi, że 16,5 a to przecież prawie to samo auto... Czyli dalej nie wiem:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hymmmm bardzo dziwne,to komlikuje sprawę.Ale aż mi sie wierzyć nie chce ze nie da rady,prubowałes cienki srubokrętem podwazyć ją bo moze na zatrzaskach siedzi.Niech sie najlepiej tu wypowie ktoś kto ma takiego vw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hymmm wiem ze to czasem nie łatwo sie zdejmuje bo ja tez troszek uszkodzilem,ale co tam to jest na samym dole przy nogach wiec nic strasznego moze sprubuj jeszcze raz z wyczuciem tylko koniecznie cienkim srubokrętem bo wtey sie da podwazyc ładnie jesli da sie zdjac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież tam wchodzą 16,5 na dystansach. Wydaje mi się, że już napisałem :P . I nie ma że orginalnie wchodzą 13. Poprostu jest tak rozwiązane, że potrzebne są podkładki i 16,5 to jest to.

Pozdrawiam

Edytowane przez Ar2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież tam wchodzą 16,5 na dystansach. Wydaje mi się, że już napisałem :P . I nie ma że orginalnie wchodzą 13. Poprostu jest tak rozwiązane, że potrzebne są podkładki i 16,5 to jest to.

Pozdrawiam

czyli rozumiem, że te podkładki już tam są?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi