journeyman Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam. Szukam kolorowej drukarki atramentowej do 300zł. Szukam czegoś z osobnymi wkładami z czarnym tuszem i osobny z kolorem. Zależy mi też aby była wydajna i w miare tania w eksploatacji. Powiem od razu ze nie zalezy mi na super jakosci druku w kolorze (zdjec drukowal nie bede icon_wink2.gif ). Czy ktos moze mi doradzic ktora z trzech wymienionych firm (CANNON,HP , Lexmark) wybrac?? jesli to mozliwe to poprosze o odpowiedz. Z gory ogroooomne dzieki! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 HP - tusze sie nie zapychaja, ale sa drogie i malo pojemne Lexmark - duze i glosne sci*rwo ( nie polecam ) Cannon - z tego co wiem do swietna jakosc wydrukow + tania eksploatacja, Z tych 3 polecam Cannona - jakiego to juz sam znajdz TU Mozesz jeszcze zobaczyc cos Epsona ale widzialem ze nie brales tej firmy pod uwage wiec ja pominalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Też waham się za kupnem porządnej drukarki tak do 300zł :) i myślę o Canonie nie wiem jaki model ale chodzi mi żeby na każdy kolor był osobny pojemnik :) Co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
journeyman Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wielkie dzieki! Wiedzialem ze ktos poleci mi Cannona.;) Inne też oczywiście brałem pod uwage ale te firmy sa mi w sumie najbardziej znane.:) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Canon PIXMA iP3000 jest bardzo fajny, ja bym dozbierał http://www.agito.pl/index.php?pid=10099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Ja mam Canona i320, bardzo tanie tusze, rzędu 10-30zł, ale najgorsze jest że jak sie nie drukuje przez dłuższy czas to tusz zasycha :( . Wiem że drukarka za nowa nie jest ale bardzo ją polecam. Edytowane 10 Listopada 2005 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja mam Canona i320, bardzo tanie tusze, rzędu 10-30zł, ale najgorsze jest że jak sie nie drukuje przez dłuższy czas to tusz zasycha :( . Wiem że drukarka za nowa nie jest ale bardzo ją polecam. ja też mam takiego canonka ale z problemem zasychajacych tuszy się do tej pory nie spotkałem (od ~2 lat mam tą drukarke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Canon PIXMA iP3000 jest bardzo fajny, ja bym dozbierał http://www.agito.pl/index.php?pid=10099 W tej cenie lepszej drukarki nie ma Niestety producent wycofal sie z produkcji i kupic ja bedzie coraz trudniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...