ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak myslicie jaki chpiset lepszy a mzoe jescze cos lepszego od tych dwuch czekam na odpowiedzi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Stanowczo SIS ,I GB jest słaby w oc i wydajnościowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Stanowczo SIS ,I GB jest słaby w oc i wydajnościowo. Granite Bay słaby :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wy wogole widzieliscie juz jakiekolwiek testy sis655... ten chip niemial jeszzcze oficjalnej premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wiesz chyba premiere mial czy sie myle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 SIS juz mial premiere chyba ze mi sie przysnilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Premierę już miał :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=186085#186085 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 SIS leprzy PS- i tam te płyty to szajs- wyjdzie Athalon XP 64 bit i znowu będzie trzeba zmieniać sprzęt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Slayer - i widziałeś jakieś testy tego SISa, że mówisz, że lepszy? Nie lubie opinii wyssanych z palca.... Mam nadzieje, że będzie na tym chipsecie stabilne FSB200MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Slayer - i widziałeś jakieś testy tego SISa, że mówisz, że lepszy? Nie lubie opinii wyssanych z palca.... Mam nadzieje, że będzie na tym chipsecie stabilne FSB200MHz :)Ja widziałem testy granita zadna rewelacja. Szybszy byl juzl i845PE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Slayer - i widziałeś jakieś testy tego SISa, że mówisz, że lepszy? Nie lubie opinii wyssanych z palca.... Mam nadzieje, że będzie na tym chipsecie stabilne FSB200MHz :)Ja widziałem testy granita zadna rewelacja. Szybszy byl juzl i845PE Z kad sie zerwales ?? I845 buhahahahah ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Slayer - i widziałeś jakieś testy tego SISa, że mówisz, że lepszy? Nie lubie opinii wyssanych z palca.... Mam nadzieje, że będzie na tym chipsecie stabilne FSB200MHz :)Ja widziałem testy granita zadna rewelacja. Szybszy byl juzl i845PEChyba coś ci sie pomyliło! Granitebay jest szybszy od i845PE Ale wolniejszy od I850E + Rimm`y pc 1066.IMHO nic ciekawego ten Granite Bay dość że cholernie drogi to jeszcze niewiele szybszy od I845PE +DDR333.A tutaj jest test tego chipsetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Slayer - i widziałeś jakieś testy tego SISa, że mówisz, że lepszy? Nie lubie opinii wyssanych z palca.... Mam nadzieje, że będzie na tym chipsecie stabilne FSB200MHz :)Ja widziałem testy granita zadna rewelacja. Szybszy byl juzl i845PEChyba coś ci sie pomyliło! Granitebay jest szybszy od i845PE Ale wolniejszy od I850E + Rimm`y pc 1066.IMHO nic ciekawego ten Granite Bay dość że cholernie drogi to jeszcze niewiele szybszy od I845PE +DDR333.A tutaj jest test tego chipsetu. Tak masz racje ale sie jebna@@@lem :oops: jest wolniejszy od I850 PC1066. a co do I845PE to jest on minimalnie wolniejszy naDDR355 od Igranita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...