wiktusser Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam! Co sądzicie o wentylach Sunbeam Silent Anodized LED Fan Blue ?? Czy są na prawdę ciche i czy świecą mocniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mnie tam świecenie denerwuje. Jesli rusza na 5V to mozna by go tak puscic - jednak bedzie mizerny przeplyw powietrza. A nie wejdzie ci do budy 120 mm ? Np fander ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Tego wentyla chce do tunelu dać także nie wejdzie 120 bo mam otwór 80mm wywiercony. Tak myślałem żeby dać Fandera ale chyba będzie dupnie wyglądać. No i już kupiełem tego sunbeama i powiem że nie żałuję Wentyl jest dosyć cichy ale świeci naprawdę ładnie! Zupełnie inaczej niż na zdjęciach i rozświetla całą obudowe. Później dam fotkę Edytowane 10 Listopada 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Też sie interesuje tym wentylem, Wiktusser czy mogłbyś dac zdjecie jak swieci i napisac kilka slow jak sie sprawuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...