korbusd23 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam chodzi mi o takie lampki ktore podlacza sie pod USB ile to czerpie bardzo obciaza zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zasilacza nie obciąża specialnie, ale światło z tych lampek... no wiesz, książki bym przy tym nie czytał...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 chodzi mi o doswietlenie klawiatury a zwykla lampka daje troche za duzo swiatla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 spoko :) wiem o co biega... niektóre lampki są kijowe, a jeżeli chodzi o moc z zasiłki to bez obawy ;) zużywają niewiele więcej mocy niż zwykła dioda, twoja zasiłka nawet tego nie zauważy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...