Dawid afg Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Zainstalowałem sobie w komputeże nowego antywirusa i przypadkowo włączyłem w nim firewara. Przy włączeniu eMula wyskoczyło mi że mam Low id (przedtem miałem Hight id i miałem tak zawsze gdy włączałem firewar). Jednak tym razem przy jego wyłączeniu Low id pozostało. Pobawiłem sie troche parametrami łącza, ale i to nic nie dało. Ze złości kilka razy pod żąd poklikałem na serwer i nagle wyżuciło mi coś takiego: ,,Błąd Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. check http://www.razorback2.com/fr/faqs/5" i za każdym razem odżucało prośbe o zalogowanie do serwera... I tu mam pytanie: Co przeskrobałem i jak to odkręcić (o ile się jakoś da)... :( Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 przecież w linku, który podałeś masz napisane co przeskrobałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 No, już zrozumiałem... Dobrze mieć grugy słownik angielskiego :P Znaczy że za 2 godziny mnie odblokujo? Czy dopiero w tedy gdy poprawnie ustawie ustawienia czy coś takiego? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Bedziesz mógł się połączyć za 2 godziny....co nie zmienia faktu, że powinnieneś skonfigurować sobie firewall'a skoro chcesz korzystać z emule z HighID .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...