s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam pytanie czy istnieje jakis odtawarzacz co by mial mozliwosci modifikacji polozenia i rozmiaru napisow i obrazu tak jak ma to miejsce w SubEdit Player. (chodzi o taka latwosc) Oczywiscie z mozliwoscia wyswietlania softsubow (wbudowane napisy). To chyba wszystko, jak cos sobie przypomne to dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja położenie napisów zmieniam w kodeku "ffdshow" jak i również wielkość ale wydaje mi się, że 99% wszystkich playerów do avi(i pochodnych) obsługuje również zmianę rozmiaru czcionki napisów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Media Player Classic - czcionka, polozenie, kolor, rozmiar, cien, kodowanie... czego dusza zapragnie (moga byc nawet pod katem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...