jonzi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jak Cię interesuje to moge Ci dac program do odłanczania internetu ludza z sieci ( testowalem w LAnie sieci osiedlowej i działa ) !!! zaznaczasz kolesia i mu normalnie neta odlanczasz, nie muszisz byc zadnym adminem ! czaisz ? interesuje!! dawaj dawaj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mnie tez zaciekawil, ale zeby bana nie dostal, bo nie wiem czy to jest legalne. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « netcut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wszystko fajnie, ale jak im tak neta odetniesz to pojda do admina i powiedza ze placa a nie maja sieci... a jak im zablokujesz wszystkie porty wychodzace, z wyjatkiem 80 to sie nie beda rzucac bo przeciez "internet dziala" B) Po tygodniu albo dwoch idzie sie do delikwentow i pyta czy przypadkiem cos im nie przestalo dzialac... a potem grzecznie (lub nie :D ) tlumaczy dlaczego. Niestety, z takimi ludzmi trzeba jak na wojnie - najpierw strzelac a potem zadawac pytania :wink: pozdro. PS. Mamy serwa Linuxowego. Nie wiedzialem, ze to ma az takie mozliwosci ... ma duzo wieksze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 http://noc.gts.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 DziubekR1 zal mi ciebie ze jestes w sieci z takilmi d.......i a nie masz jakiejś innej alternatywy np. założenie samemu neo+ 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...