Mazzi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 szybkie pytanie: czy na ecs k7s5a PRO (ten bez 4 dziurek na mocowanie duzych coolerow) wejdzie pentek QVC-120?? czy o nic nie zawadzi??? na oko sie zmiesci:) szybciorem prosze o odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 problem w tym czy zapinka ci wytrzyma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 problem w tym czy zapinka ci wytrzyma :] cholerka, to tez problem:/ aj po jakiego czorta w tej wersji k7s5a zlikwidowali te 4 otwory:// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 szybkie pytanie: czy na ecs k7s5a PRO (ten bez 4 dziurek na mocowanie duzych coolerow) wejdzie pentek QVC-120?? czy o nic nie zawadzi??? na oko sie zmiesci:) szybciorem prosze o odpowiedz:) wejść możę wejdzie ale zależy jak daleko masz do zasilacza. Ale osobiście to chyba wybrałbym coś o mniejszej wadze np jakiegoś alcu bo ECS nie grzeszy jakością płyt a i pewnie nie przewidział żę może wisieć na sockecie proawie 700g miedzi :D Wiem wiem te 4 dziurki przydałyby się, ja też nie mam ich :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) wejść możę wejdzie ale zależy jak daleko masz do zasilacza. Ale osobiście to chyba wybrałbym coś o mniejszej wadze np jakiegoś alcu bo ECS nie grzeszy jakością płyt a i pewnie nie przewidział żę może wisieć na sockecie proawie 700g miedzi :D Wiem wiem te 4 dziurki przydałyby się, ja też nie mam ich :mur: miejsca jest wystarczajaco, bo mam bigtowerke. nawet mierzylem chwile temu:) nie wiem czy kondensatory przeszkadzac nie zechca, to mnei glownie martwi... zastanawiam sie, czy by nie podczepic tego coolera na jakichs dwoch mocowaniach (linkach) :) trzeba mi cos dobrego do schlodzenia A2400+, jak najcichszego i zeby temp nie przekraczala tych 45stC :mur: komp dziala jako serwer i stoi pod moim biurkiem :D ps. znalazlem w miare atrakcyjnego pentka (80zl) i tak sie miotam dlatego :) Edytowane 12 Listopada 2005 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) mam jeszcze jedno pytanie. jaka jest odleglosc od podstawy coolera do dolnej czesci skrzydelek radiatora, tzn. ta odleglosc: na rysunku to jest pokazane:) bo boje sie, ze zawadzi dolem radiatora o ddra:/ Edytowane 13 Listopada 2005 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...