wronka Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 mam pytanie jaki chłodzenie proponujace najlepiej gotowy zestaw bezpieczny z instrukciom do 200zł mam celka 2ghz i zeby był na przyszłolsc gg#2023241 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 co to za temat????????? "jestem zainteresowany" ...czlowieku zastanow sie, nie kazdy tutaj zagladnie...poza tym SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ZALMAN CNPS5700PD-Cu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3947 polecam ;] też mam zamiar go kupić. starczy ci bez problemu do 2.8 ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Za ta kase zlozysz bardzo dobre WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Za ta kase zlozysz bardzo dobre WC.dokladnie.... i cisza bedzie jak makiem .... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Za tą cenę każdy AC powinien wylądować w WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Za tą cenę każdy AC powinien wylądować w WC :Da ja proponuje za 200 zeta plyt AC/DC kupic :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 cxo to ac czy dc wc to woter coling ale gotowy zesatw chcem kupic na zas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 AC/DC to taki zespol muzyczny podobny do scorpions :D AC - to Air cooling (powietrzne chlodzenie) DC - debesciarski cooling :D:D:D WC - water cooling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 AC/DC to taki zespol muzyczny podobny do scorpions :D AC - to Air cooling (powietrzne chlodzenie) DC - debesciarski cooling :D:D:D WC - water cooling tak tak do skorpions yasne a metallica to taka goralska kapela podobna (nawet z wygladu) do anny marii jopek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...