Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Jestem tu nowy a trafilem na to forum bo chce przyśpieszyć swojego żółwia. Do tej pory udało mi sie ustawić FSB na 83MHz i to wszystko. Na 100 MHz nie rusza. Ma ktoś pomysł?

P.S. Czy podwyższenie napięcia coś da i jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie podnieś napięcie i wtedy próbuj.

dokładnie zgadzam sie z przedmówcami na Ac ogólnie jest niekiedy(choćnie zawzze ) cieżko krecić . wiec sprawdz też chłodzenie wyczyśc wentyl zapodaj nową paste bo pewnie nigdy tego nie robileś choć sie moge mylić oczywiscie.pozdrówka wizjo o oooo oooo to mój 500 post i jestem teraz taki zaawansowany ze hoho :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowieku jak zapodasz peltiera to ci pójdzie na 100. 600 z 400 jest trudno wydusic na ac a ty z 433 chcesz :-)

mój kumpel ma celine 400 na 595 przy AC z titanem d5tb... wiec można wszystko...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowieku jak zapodasz peltiera to ci pójdzie na 100. 600 z 400 jest trudno wydusic na ac a ty z 433 chcesz :-)

mój kumpel ma celine 400 na 595 przy AC z titanem d5tb... wiec można wszystko...:)

miał farta szczęściarz podobno 1 na 6 się dobrze kręciły, teraz mi się przypomniało, ze takiemu kolesiowi @ 2.3V 433 poszedł na 100 fsb na jakims titanie za 40 zeta :-) zależy od farta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...