Th Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 JAk ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m Top Performance na GA-7VA to win98 wywala mi błąd i nie chce mi się uruchmić.Mam pamięci noname 266Mhz, athlona 1.7 XP i Ti4200.Nie wiem w czym problem.Pamięci podkręcam do 300MHz i chodzi stabilnie, więc w czym problem???Mam trochę słaby zasilacz 230W,czy w nim tkwi problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 .......... cóż ....... " .... szukajcie a znajdziecie .... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Używałem funkcji szukaj i nie znalazłem tam konkretnych odpowiedzi, wię pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jak nie znalazles??? ja sam na ten temat pisalem: TUTAJ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mi tez to nie dziala i leje na to :P Wcisnij CTR+F1 w BIOSIE i recznie ustaw timingi pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mnie tez to zgrzewa, to marne 500 3dMarkow, w grach chyba nawet nie wzrosnie o 1 FPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Puść pamięci na 266MHz i wtedy spróbuj włączyć Top Performance :roll: A... opcja SEEK lub dzisiejsze posty jest o tym sporo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mi tez to nie dziala i leje na to :P Wcisnij CTR+F1 w BIOSIE i recznie ustaw timingi pamieci Jeśli dalej będzie ZWIS to wypróbuj powyższą metodę kolegi Koziol'a(ka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 TOP PERFORMANCE nawet mi wiesza kompa jak dziala na defaultowych ustawieniach. Lepiej kazda opcje ustawic samemu przynajmniej wiesz co zmieniasz a wciskasz takie TOP PERFORMANCE i szukaj igly w stogu siana opcji BIOSU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 NO i okazało się że to ram nie wyrabia.Przy ustawieniu DRAM CAS Latency na 2 to jeszcze to chodzi stabilnie.Chciałem ustawić TOP Performance i zmienić DRAM CAS Latency na 2 ale nic z tego nie wyszło, czy to oznacza że ta moja zmiana DRAM CAS Latency faktycznie nic nie robi jak jast włączone Top Performance???Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a co ma niby robic? :) zrobi to czego nie mozna recznie zrobic bez wcisniecia CTR+F1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...