Skocz do zawartości
THORGAL

VIA Hyperion... wina ustawien sprzetu czy software ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam pojecia co sie dzieje ale jak instaluje te drivery to zaraz po restarcie windy 98 mam zwisy :(..pyk i stoi.

4.43 wchodzi bez problemu a te sie wieszaja :(

W trybie awaryjnym chodzi.

Wylaczylem wszystko w msconfig.exe/ autostart i tez zwis :(

Aha takie male ale...nie mam stacji dyskietek, wylaczylem ja w biosie ale czasami komp chce koniecznie znalezc stacje i tez zastyga na ok 1 min. ale teraz sa konkretne zwisy

Instalowalem sam AGP Driver i tez zwis.

To co. pomozecie ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ta jak ja zainstalowealem to 1000 markuf zabral mi ten nowy 4in1. Z powrotem zainstalowalem 4.43 i wszystko wrocilo do normy.A propos to ten service pack jest glownie dla kt400 a ja mam kt266a tak wiec nie instaluj go.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ta jak ja zainstalowealem to 1000 markuf zabral mi ten nowy 4in1. Z powrotem zainstalowalem 4.43 i wszystko wrocilo do normy.A propos to ten service pack jest glownie dla kt400 a ja mam kt266a tak wiec nie instaluj go.

pozdro

nie wiem ja go wcisłem i własciwie nie było problemów .zainstalował się ładnie bez niespodzianek ale nie zauwazyłem jakiejkolwiek zmiany .na predkosci tez nie było przyrostu wiec je zostawiłem sprzet ten co w podpisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po zainstalowaniu hyperiona mam zaro problemow, ale zauwaz ze na forum viaarena DUZO osob zglosilo bledy przy instalacji.

Ja bym sie nie przejmowal i jak mozesz to zainstaluj stare pasujace stery.

Wielkiej straty nie ma wzrost w wydajnosci jest bardzo nikly (0.5%?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...