lypnik413 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam!! Chcem podkręcić Swego Semprona 2200+ (1500MHz). Jak myślicie do ilu go mozna tak optymalnie podkręcić? blink.gif ? Chłodzenie na Procku to: PENTAGRAM Q-92 ALCU, a Reszta w Opisie. Może jakieś podpowiedzi??icon_biggrin3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 na bank to go podkrecisz do 1700 mhz. Ja mam 2400+ i go wykrecilem na 1900 ze zwyklym chlodzeniem (mam tylko zwykly wiatrak na radiatorze i nic wiecej ;)) wiec mysle ze moze i dobijesz do 2000 mhz przy dobrym chldozeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 wiec mysle ze moze i dobijesz do 2000 mhz przy dobrym chldozeniu.Na płycie MSI KT4AV? f rzyció! ;) Sempron i płyta na KT400A to nie jest szczególnie "podkręcalna" konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/Podkrecanie-dla-poc...ych-t29395.html - tyle pracy... a z tą mobo to dobrych poczatków nie wróżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...