sebi0104 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) nabylem wlasnie te plyte i mam pytanie co do niej poprzednia moja Msi kt4av-L na niej moj procek we wlasciwosciach pod windowsem byl widziany jakos sempron2800+ i zegar 2,0ghz a na tej płycie widzi go sempron 2800+ czyli ok ale zegar 1,99 core center jako 1990mgh w czym moze byc problem,Gdzie mi uciekło te 10 mgh i dlaczego?:( mozliwe ze procek sie ukruszył??:(Moze bedzie ktos wiedzial dlaczego tak sie stalo:(Z gory dziekuje za wszytskie odpowiedzi.Pozdrawiam.Panowie dla was to moze smieszne bo to tylko 10mgh ale chcialbym znac tego przyczyne co moglo sie stac:(Naprawde zalezy mi na opini kogos kto moglbt wiedziec w czym problem lub podejzewa co moglo sie stac bardzo Prosze Edytowane 14 Listopada 2005 przez sebi0104 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Nikt nic???:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie mgh tylko MHz... to są jednostki na miłość boską!. a uciekły pewnie z powodu niesnacznego obiżenia sie fsb systemie (jest to dosyć czest zjawisko). jak musisz mieć te 10MHz to w biosie sobie ustaw fsb o jakieś 1-2MHz wyższe i luz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) to jest normalne (chyba :P ) zjawisko. u mnie przy uruchamianiu kompa pisze że mam 2520 mhz a wcpuid widzi go jako 2512 mhz. tak samo fsb mam na 210 mhz a everest widzi 208 mhz i jakoś się tym nie przejmuje :P jestem ciekaw czym to jest spowodowane Edytowane 15 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ok zrobilem tak jak pisales i mam to co chcialem:)Dzikeuje za odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanko czy moze wiecie co sie dzieje z czujnikiem tempertury na tej plycie skacze mi jak głupi z 33 na 38 stopni o co chodzi raz jest 33 za chwile 38,i czy czasem nie przeklmamuje i nie pokazuje przy niskiej temp.?Na poprzedniej płycie tez Msi tyle ze kt4av-l mialem te samo chlodzenie i temp w idle mialem 42/45 moze ktos wie o co chodzi czy to czujniki uszkodzony,a moze tez zanizaja temp.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...