Skocz do zawartości
sebi0104

Msi K7n2 Delta2 Platinium I Sempron 2800+

Rekomendowane odpowiedzi

nabylem wlasnie te plyte i mam pytanie co do niej poprzednia moja Msi kt4av-L na niej moj procek we wlasciwosciach pod windowsem byl widziany jakos sempron2800+ i zegar 2,0ghz a na tej płycie widzi go sempron 2800+ czyli ok ale zegar 1,99 core center jako 1990mgh w czym moze byc problem,Gdzie mi uciekło te 10 mgh i dlaczego?:( mozliwe ze procek sie ukruszył??:(Moze bedzie ktos wiedzial dlaczego tak sie stalo:(Z gory dziekuje za wszytskie odpowiedzi.Pozdrawiam.Panowie dla was to moze smieszne bo to tylko 10mgh ale chcialbym znac tego przyczyne co moglo sie stac:(Naprawde zalezy mi na opini kogos kto moglbt wiedziec w czym problem lub podejzewa co moglo sie stac bardzo Prosze

Edytowane przez sebi0104

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest normalne (chyba :P ) zjawisko. u mnie przy uruchamianiu kompa pisze że mam 2520 mhz a wcpuid widzi go jako 2512 mhz. tak samo fsb mam na 210 mhz a everest widzi 208 mhz i jakoś się tym nie przejmuje :P jestem ciekaw czym to jest spowodowane

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok zrobilem tak jak pisales i mam to co chcialem:)Dzikeuje za odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanko czy moze wiecie co sie dzieje z czujnikiem tempertury na tej plycie skacze mi jak głupi z 33 na 38 stopni o co chodzi raz jest 33 za chwile 38,i czy czasem nie przeklmamuje i nie pokazuje przy niskiej temp.?Na poprzedniej płycie tez Msi tyle ze kt4av-l mialem te samo chlodzenie i temp w idle mialem 42/45 moze ktos wie o co chodzi czy to czujniki uszkodzony,a moze tez zanizaja temp.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi