kaidrol Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Mam problem niewiem jak zrobić tło np. na dysku D: ... chodzi mi oto żeby zamist biłego tła była np. jakaś tapetka ... i wogóle czy tak się da ...????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 chodiz ci o zrobienie tła na dysku CD ? jeśli tak to kupujesz specjaną naklejke do drukowania na płyty cd drukujesz i dokładnie naklejasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 źle Go zrozumiałeś.. :P @kaidrol'wi chodzi o tło w folderach.. z tego co wiem to w Win. 98 dało się tak robić.. natomiast w XP to już raczej(!) nie... może jest jakiś program, dzięki któremu możnaby to zrobićale ja się z takowym nie spotkałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Jeżeli chodzi ci o tlo w Moj Komputer to mozesz sobie kolorek inny dać tego tła. Pulpit>Właściwości>Wygląd>Zaawansowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...