wawroch Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam chciałbym o ocenienie mojego serwisu www.ocetimes.pl i ocenienie forum Forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Forum jak forum - nic specjalnego, a co do strony to całkiem ciekawa. Wporządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Fajna stronka mi sie podoba - ale t oco napisales o radku 9550 jest tragiczne. Jak to jest slaba karta do oc (na kazdym kroku to podkreslales) to ja jestem kev. :D Edytowane 16 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Strasznie rozdrobnione to forum. Nie proporcjonalnie do wielkości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 sorka nie była wina radka wina sprzetu bo nie zauwazyłem a miałem sporaśny problem nawet nie auwazyłem ze wkradł sie wiurs ktory to co zrobiłem przemieniał na gorsze niby radek wykrecony na maxa a komputer pokazuje co innego potem dopiero po oddani :angry: u karty wykrył sie błąd :/ :angry: :angry: :angry: Co do forum i wogle jesteśmy krótko ale staramy sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...