Tomeq Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Znacie może namiary na jakieś domki/ pensjonaty w górach na sylwka, które możecie polecić ? chodzi o kilka domków gdyż musi się pomiescic jakies 30 osob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) heh. w "wakacyjnym szczycie sezonu" stalo sporo wlascicieli z tabliczka "wolne pokoje". wiec raczej problemu z zakwaterowaniem nie bedzie. no chyba, ze chcecie byc wszyscy razem w jak najmniejszej odleglosci [;. Edytowane 15 Listopada 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 To jest bardzo dobre pytanie. Ja jednak chcialbym zapytac czy nei znacie jakis fajnych pensjonatow w okolicach Wladyslawowa. COs co moglibyscie polecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 To jest bardzo dobre pytanie. Ja jednak chcialbym zapytac czy nei znacie jakis fajnych pensjonatow w okolicach Wladyslawowa. COs co moglibyscie polecic :) w jastrzebiej gorze, w koncu miasta (przeciwna strona od wjazdu) taki nowy, duzy budynek z czerwnoej cegly, w samym rogu przy skrecie na plaze ;] btw. ten domek ma byc w ktoryc groach? [; polecam hotel "Las" w Szklarskiej, ale tam chyba wszystko zarezerwowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 jak najblizej wojewodztwa slaskiego albo w nim samym :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Hmmm... może znacie cos ciekawego u mnie w Rykach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...