galandilias Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Postawilem sobie system - wszystko pieknie ladnie - tylko ze nie wszystkie partycje utworzylem juz na poziome instalacji... Efekt byl taki ze mialem jedna partycje podstawowa C - nastepnie system przydzielil literki innym napedom, a reszta partycji /jak juz je utworzylem/ wyladowala pod literkami ze srodka alfabetu - niby nic ale mnie to wnerwia - jak zmienic te literki zebym mogl sobie poukladac dyski tak jak chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Programem Partition Magic 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A po jaką cholerę Partition Magic?! Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Zarządzanie dyskami -> klikasz prawym na partycję i wybierasz "Zmień literę dysku"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 szkoda ze tego tematu nie bylo 2 dni wczesniej , kupilem dysk i tez mi sie tak zrobilo i spejclanie instalowalem partition magica zeby poprawic te litery a to takie proste spod xp jest :) czlowiek sie uczy cale zycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 hehe no tak - dlatego wlasnie wolalem zapytac - bo wiedzialem ze sie da :) dzieks chlopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 szkoda ze tego tematu nie bylo 2 dni wczesniej , kupilem dysk i tez mi sie tak zrobilo i spejclanie instalowalem partition magica zeby poprawic te litery a to takie proste spod xp jest :) czlowiek sie uczy cale zycie...Niespecjalnie. Mam dyski C:,D:, E:, F: i L: G i H to nagrywarki. Jak zmienić L: na G:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 bez problemu, najpierw g zmień na np.Z, potem L na G a Z na G :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Niespecjalnie. Mam dyski C:,D:, E:, F: i L: G i H to nagrywarki. Jak zmienić L: na G:? Zmieniasz G: na jakąś inną literę np. Z. Potem zmieniasz L: na G:. Na koniec Z zmieniasz na jaką chcesz literę (pod warunkiem że nie są one zajęte przez inne napędy) FumFel_20 - pisałem ten post jeszcze przed tym jak ty napisałeś swój, ale byłeś szybszy i dlatego są teraz dwa prawie takie same posty. Edytowane 16 Listopada 2005 przez ricky44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 [OT]ricky44 hehe ale na tą samą litere zastępczą wpadliśmy :P[OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 bez problemu, najpierw g zmień na np.Z, potem L na G a Z na G :]Oczywiście. Nie miałem płytek w napędach i nie wyświetlało mi literek, więc nie mogłem tego zrobić. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A jak to zrobic w Win Me???? bo nie mam pojecia a jest mi potrzebne (oczywiscie bez instalowania programow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 W WinME nie ma takiego menadżera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 netes [OT] ile masz w 3dmarku? :>[OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 [OT] Nie mam [OT] :lol: heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...