soska66 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 witam opiekuje sie siecia w firmie wiec nie tylko w interesie firmy ale tez moim jest, aby wirusow bylo jak najmniej.... niestety szefostwo nie do konca to rozumie i hojne nie jest.... dlatego poszukuje antyvira, ktory spelnialby kryteria "cena/jakosc" :) orientujecie sie moze co najlepiej by podpasowalo? dodam, ze w sieci pracuje 20 kompow, zainstalowane na nich sa glownie win98... na serwerze jest Win Server 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja moge polecic Symantec (nie Norton) AntiVirus, firma ta sama ale to różne produkty, cenowo nie wiem ale ok 400 500 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 A ja polecam NOD32. www.nod32.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...