kutek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mam maly problem z karta telwizyjna,tzn mam karte pixel view i plyte Ecs(model nie wazny).Do momentu kiedy sypnela sie mi plyta wszystko bylo spox,ale kiedy wymienilem plyte na ten sam model i zainstalowalem na nim telewizyjna,to nie moge regulowac poziomu dzwieku z pilota,tzn ikona Glosnosci sie pokazuje i nawet zmniejsza sie poziom,ale nie slychac tego w dzwieku,jest caly czas ten sam. Na pierwszej pltyce(nowa to ten sam model) nie mialem tego problemu???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 moze zle podlaczyles kabelek audio z karty do plyty? i np w mixerze masz teraz karte pod innym wejsciem? np z cdaudio na aux. i zmien temat i usun drugi post, bo cie zlinczuje ktos zaraz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mialem ten sam problem u siebie z aver tv98 pomoglo: intalacja directx8.1 i upgrage sterownikow do karty (ilja sie naszukalem chodzacych, bo mam referencyjna karte brooktre) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...