Skocz do zawartości
michalak

Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Hahahaha, ale fajne satelitki, pewnie moc mają mniejszą od moich słuchawek. Subwoofer też jakiś mizerny. Z tego co widzę, to nie ma wbudowanego dekodera DTS (bo chyba by gostek napisał).

Według mnie jest to zestaw audio bardzo wysokiej jakości, ale o małej mocy. Jednak dziwi mnie brak dekodera dźwięku przestrzennego (może jednak jest). Z drugiej strony radze wejść na stronę firmy i sprawdzić ten zestaw. Zaraz też to sprawdzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Stanach kosztują 3000$, czyli ok 12000zł, więc cena na Allegro jest podejżana - max w Polsce mogą kosztować 15000zł.

Tak jak podejżewałem sa bardzo słabe, więc nie spodziewaj się basów wgniatających cię w fotel.

IMHO nie opłaca się ich kupować, bo maja kilka buzerów, które znacznie zwiekszaja cenę, a tak naprawdę są mało potrzebne. Za 20k zł. złożysz sobie fajny zestaw audio - DVD+Amplituner+zestaw głośników np. 7.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest ktoś na forum który by mi powiedział dokładniej o TYM .

Może ktoś czytał jakieś recenzje? Zainteresowałem się ostatnio audio i znalazłem taką ciekawą ofertę.

Jezeli dysponujesz taką kasą to lepiej kup B&W DM603S3 + centralny z tej samej serii DM, subwoofer Magnat, tylne bipolarne z firmy Paradigm, oraz amplituner Onkyo lub Denon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha ha ha co za satan to sprzedaje chce naciągnąć biednych ludzi....

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

za tyle kasy to ja bym skręcił takie kino domowe że jeszcze by 15 000 zł zostało.... luddzie... to jakis debil co to sprzedaje... powiedzmy 2 arkusze sklejki wkręty silikon farba okleina, to 200 zł max...a głośniki dobraj firmy to ok 3000 wszystko.... co za kretyn,,..,.,.,.,.,...,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi